Bonfire Beach Festival

Zon, strand, muziek en leuke mensen: Vorige week werd op Scheveningen het strandseizoen ingeluid met het Bonfire Beach Festival. Op het strand werden deze vuur-kunstwerken aangestoken en er speelde wat bandjes. Ondanks dat het toch best koud werd, was het een hele gezellige avond. Credit voor de eerste foto gaan naar Kimberley!

Eigenlijk zou ik toch vaker naar Scheveningen moeten gaan. Ik woon nu al een tijdje in het centrum van Den Haag, en dus dicht bij het strand. Als ik dit aan anderen vertel, krijg ik dat vaak reacties op. Wat heerlijk, zo dicht aan zee! Toch ben ik niet zo vaak op Scheveningen te vinden als ik zou willen. Misschien is het deze zomer tijd om daar eens verandering in aan te brengen.

En gisteren was het koningsdag! Als ik de hele dag tweedehands marktjes af kan struinen, ben ik gelukkig. Toevallig is mijn zusje Liz ook jarig op Koningsdag, dus de avond daarvoor ging ik even mee de stad in om haar verjaardag te vieren. De volgende dag ben ik heel goed geslaagd op de vrijmarkt. Ik vond onder andere de blazer, broek en jurk op de foto’s, en voor Teddy een nieuwe knuffel 😉 Het tasje kreeg ik ook vandaag binnen, maar ik twijfel nog of ik die wil houden. Ik wilde al lange tijd een rood tasje, maar ik twijfel of dit helemaal is wat ik zocht. Wat vinden jullie?

Vandaag besefte ik me ineens dat het pas zaterdag is, en we eigenlijk een extra dag weekend hebben gehad. Nice! Dit weekend ga ik even de tijd nemen om een reis te plannen voor komende zomer, heel veel zin in! Als de plannen concreet zijn, houd ik jullie natuurlijk op de hoogte wat ik ga doen.

Delen:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.